| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| Anasayfa | Haber Ara | Foto Galeri | Videolar | Anketler | Sitene Ekle | RSS Kaynağı | Künye | |||||||||||||||
HABER ARAEN ÇOK OKUNANLAR |
İnsanların Nasıl Geçindiğini Anlayamıyorum
Nilüfer, Başbakan'ın 3 Çocuk Tavsiyesine Katılmadığını Anlatarak Ülkenin Bulunduğu Durumu Değerlendirdi.
Habertürk'te Hülya Avşar'ın programına konuk olan Nilüfer, "Ben 3 çocuk konusunda Başbakan gibi düşünemiyorum. Onu net olarak söyleyebilirim" ifadesini kullandı.
Sürekli artan nüfusa dikkat çeken Nilüfer, Başbakan'a neden katılmadığını da şu sözlerle ortaya koydu: "Çünkü yazık o çocuklara, yazık o anne babaya. Çocuğuna doğru dürüst bir şey yediremeyen, bir şey giydiremeyen, bir şey alamayan, doğru dürüst bir yerde yaşatamayan o insanlara, o insanların çektiği sıkıntıya yazık. Çok büyük bir nüfüsumuz var ve giderek artıyor. Bu kesinlikle çok yanlış." Türkiye'de hızla artan nüfusa karşılık yaşanan sorunları vurgulayan Nilüfer, "Sık aralıklarla çocuk sahibi olurlarsa ve nüfus bu kadar artarsa, ne bu maaşlara yapılan zamlar çare olur derdine insanların, ne bu hastanelerdeki kalabalıklar biter, ne bu üniversitelerdeki sıkıntılar hallolur. Bir devlet okulunda bir sınıfta 40-50 kişi var" diye konuştu. HiÇBiRŞEY DEĞiŞMEDi Birey olarak çevresindeki insanlara elinden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştığını da belirten Nilüfer, "Bunlar ben çocuktum konuşuluyordu, hala konuşuluyor. Ben değişen hiç bir şey olmamasından dolayı çok üzüntü duyuyorum. Bunun politikayla tabiki dolaylı olarak ilgisi vardır. Niye hala pek çok sektörde kirlilik var? Buna da çok üzülüyorum.. Bir otokontrol olması lazım. insanları aslında denetleyen bir sistem olmasına da gerek yok. insanların o otokontrole sahip olması lazım" dedi.
|
|
|||||||||||||
![]() Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır İzinsiz, kaynak gösterilmeden kullanılamaz Görsel Tasarım : Zafer Çarti RSS Kaynağı Yazar Girişi Altyapı: MyDesign Haber Sistemi |
|||||||||||||||